Lütfen ülkenizi ve dilinizi seçiniz.
Harita

Melamin Kaplı Panel

Genel Bilgiler

MEDELAM

MEDELAM melamin kaplı paneller, MDF üzerine melamin uygulanması sonucu elde edilir. Bu paneller, geniş desen yelpazesi ve malzeme kombinasyonları ile mobilya ve iç dekorasyon için çok çeşitli uygulama olanakları sunmaktadır.

 

MAXILAM - NEOLAM - SUPERLAM (DÜŞÜK YOĞUNLUKLU MDF)

MDF'den düşük yoğunluklu levha çeşitleri olan MAXILAM, NEOLAM ve SUPERLAM, farklı kullanım ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

 

TEKNOLAM - YONGALAM

TEKNOLAM - YONGALAM melamin kaplı paneller, yonga lehva üzerine melamin uygulanması sonucu elde edilir. Bu paneller, geniş desen yelpazesi ve malzeme kombinasyonları ile mobilya ve iç dekorasyon için çok çeşitli uygulama olanakları sunmaktadır.

 

EKOLAM (DÜŞÜK YOĞUNLUKLU YONGA LEVHA)

Melamin kaplı düşük yoğunluklu yonga levhadır.

 

MEDELAM FR (YANMAYI GECİKTİRİCİ MDF)

MEDELAM FR, kırmızı göbek katmanı olan ve düşük tutuşma değerli melamin kaplı MDF'dir. Yanmaya dayanıklı laminat için ana gövde olarak kullanılabilir. Düşük tutuşma değeri ve düzgün ve homojen yüzeyiyle, her türlü dekoratif kaplama için uygundur.

YANMAYI GECİKTİRİCİ ÖZELLİKTEKİ MALZEME, DİĞERLERİNDEN AYRIŞTIRILMAK AMACIYLA KIRMIZI PİGMENTLE BOYANMAKTADIR.

 

MEDELAM MR (NEME DAYANIKLI MDF)

MEDELAM MR, iç dekorasyonda, neme ve su damlacıklarına maruz kalan ortamlarda yüksek dirençli melamin kaplı MDF'dir. Düzgün ve homojendir. Her türlü dekoratif yüzey kaplaması uygulanabilir. Yüksek mekanik dayanıklılıktadır. Düşük şişme değerleri ile nemli ortamlarda ana yapı olmayan uygulamalar için özellikle tavsiye edilir.

NEME DAYANIKLI ÖZELLİKTEKİ MALZEME, DİĞERLERİNDEN AYRIŞTIRILMAK AMACIYLA YEŞİL PİGMENTLE BOYANMAKTADIR.

 

TEKNOLAM FR - YONGALAM FR (YANMAYI GECİKTİRİCİ YONGA LEVHA)

TEKNOLAM FR - YONGALAM FR, kırmızı göbek katmanı olan ve düşük tutuşma değerli melamin kaplı yonga levhadır. Yanmaya dayanıklı laminat için ana gövde olarak kullanılabilir. Düşük tutuşma değeri ve düzgün ve homojen yüzeyiyle, her türlü dekoratif kaplama için uygundur.

YANMAYI GECİKTİRİCİ ÖZELLİKTEKİ MALZEME, DİĞERLERİNDEN AYRIŞTIRILMAK AMACIYLA KIRMIZI PİGMENTLE BOYANMAKTADIR.

 

TEKNOLAM MR - YONGALAM MR (NEME DAYANIKLI YONGA LEVHA)

TEKNOLAM MR - YONGALAM MR, iç dekorasyonda, neme ve su damlacıklarına maruz kalan ortamlarda yüksek dirençli melamin kaplı yonga levhadır. Düzgün ve homojendir. Her türlü dekoratif yüzey kaplaması uygulanabilir. Yüksek mekanik dayanıklılıktadır. Düşük şişme değerleri ile nemli ortamlarda ana yapı olmayan uygulamalar için özellikle tavsiye edilir.

NEME DAYANIKLI ÖZELLİKTEKİ MALZEME, DİĞERLERİNDEN AYRIŞTIRILMAK AMACIYLA YEŞİL PİGMENTLE BOYANMAKTADIR.

Kullanım Alanları

STANDART MELAMİN LEVHA KULLANIM ALANLARI

Mobilya, profille çevrili ön paneller, yüksek kalitede raf panelleri, duvar panelleri, dekoratif paneller, laminat kaplama, folyo, mutfak mobilyaları ve ofis mobilyaları için kullanılır.

 

EKOLAM KULLANIM ALANLARI

Tamamlayıcı mobilya yapımı, stand yapımı ve dikey alanlarda kullanım için uygundur. Kanal açma ve kapak uygulamalarında kullanımı önerilmez.

 

MEDELAM FR - TEKNOLAM FR KULLANIM ALANLARI

Mobilya ve iç dekorasyon, duvar ve tavan kaplama, bölme duvarları, kapılar, döşemeler, fuar standları, otel dekorasyonu, ofisler, resmi kurumlar (kütüphane, okul vb.), hastane mobilyaları ve sinema mobilyaları için kullanılmaktadır.

 

MEDELAM MR - TEKNOLAM MR KULLANIM ALANLARI

Mutfak tezgahı, banyo mobilyası, pencere denizliği, döşeme tabanı, döşeme altı plakaj ve kamp araçlarının zeminleri gibi nemli ortamlar için kullanıma uygundur.

Özellikler
  • Safe Surface
    Safe Surface
Sertifikalar
  • FSC
  • CARB2 / EPA
  • EPD
  • TSE
  • CE
  • E1
  • E0
  • FR
  • ISO 27001
  • ISO 14001
  • ISO 50001
  • ISO 45001
  • ISO 9001